Tijdelijk geen ‘live’ consulten en cursussen

Maatregelen n.a.v. Corona-crisis

Beste ouders en andere draagliefhebbers,

het Corona-virus staat genadeloos hard toe in ons land. Om de snelle verspreiding van het virus een halt toe te roepen neemt de overheid vergaande maatregelen. Ook voor mij heeft dit gevolgen.

Wat verandert dit?

  • Ik geef tijdelijk geen ‘live’ consulten. Dat wilt zeggen dat je momenteel niet kan langskomen om een knooptechniek aan te leren of draagzakken te passen.
  • Je kan momenteel wel een afspraak maken voor een consult, NA 5 april 2020. Uiteraard kan het zijn dat de afspraken na 5 april verplaatst worden als de maatregelen door de overheid verlengd worden.
  • Het huren van dragers kan wel nog steeds. Je kan hiervoor een reservatie doorgeven via de website of je kan me mailen op hallo@draagconsulentesofie.be. (Zoals steeds worden de dragers door mij gewassen van zodra ze hier terug zijn.)
  • Afhalingen zijn niet mogelijk. Alle reservatie worden momenteel verzonden met Bpost. Gelieve hiermee rekening te houden bij het doorgeven van je reservatie.

Wat met de zwangerschapscursus Liefdevolle Verwachting?

Ook de zwangerschapscursus Liefdevolle Verwachting en de bijhorende infoavonden gaan momenteel niet door. Ik bekijk of en hoe ik dit online kan organiseren voor jullie.

Zit je met een dringende vraag?

Ik blijf beschikbaar via de gekende digitale kanalen voor alle dringende vragen, zowel over dragen als over de zwangerschapscursus.

Je kan me contacteren via Messenger, e-mail of Whatsapp.

Telefonische gesprekken kunnen enkel op afspraak, ik heb immers ook een kleutertje bezig te houden. 😉

Ook als je gewoon even wilt ventileren over de huidige toestand mag je me zeker contacteren!

Samen kunnen we dit aan!